Over ons

Wij zitten klaar om Jou te helpen ondernemen!

Al 7 jaar lang is House Your Brands de meest toonaangevende sfeermaker op de interieur Cash & Carry. Dit bereiken we door met een creatieve mindset naar uw uitdagingen te kijken en deze efficient op te lossen. 

 De Visual Merchandisers van House Your Brands hebben een scherp oog voor detail en kunnen verkoopcijfers vertalen naar commerciële presentaties. Ze begrijpen de wensen van de klant op het gebied van product presentatie en zorgen ervoor dat merken ondergebracht bij House Your Brands de beste uitstraling hebben voor de bezoekers van de Cash & Carry’s. 

“We besloten met House Your Brands in zee te gaan om meer rust te creëren en ons volledig in Aalsmeer te laten ontzorgen. Na een beginperiode waarin we duidelijk aan mekaar moesten wennen kunnen wij nu alleen maar House Your Brands aan iedere exposant aanbevelen. Ze zijn flexibel, bereid hard te werken en verzorgen ook de styling!

We hebben geen moment spijt gehad van onze beslissing om met HYB te gaan samenwerking. Hooguit van ‘t feit dat we dit eerder hadden moeten doen”.

Bob Keulards, Bob’s Bijzondere Binnenhuisaccessoires

“Samenwerking is samenwerken”

 

Ons team

Het House Your Brands team Tica Trends & Trade Aalsmeer en Tica Trends & Trade Venlo. Op beide Cash & Carry locaties kunnen wij uw stand stylen en onderhouden.

alles wat aandacht krijgt groeit.

Koffie?

Wil jij ook jouw rendement verhogen & ontzorgd worden?  Neem contact op en maak gebruik van onze services! 

 

Service

Visual Merchandising

Dagelijks onderhoud

Verkopend vullen

Volledige ontzorging

Contact

Info@houseyourbrands.com

+31 20 244 1934

Randweg 155 1st Floor, Uithoorn