Services

Visual merchandising

Wij presenteren uw merk op de meest inspirerende manier en zorgen dat de schappen er tip top bij staan

Dagelijks onderhoud

Dagelijks loopt het team uw stand na, worden producten van andere exposanten verwijderd en waarborgen we de juiste look & feel.

Verkopend vullen

Naast het vullen en spiegelen van uw stand is House Your Brands op de Cash & Carry’s het eerste aanspreekpunt voor de klant. Zowel voor Cash & Carry vragen als voor het bestelproces.

Volledige ontzorging

Voor de beste begeleiding van uw merk biedt House Your Brands ook volledige ontzorging aan. Dit houdt in dat naast de bovenstaande diensten ook bestellingen voor klanten gedaan worden en er actief vanuit het House Your Brands team wordt meegedacht over de collectie.  

aanvullende diensten

k

Stand ontwerp

Van concept tot totaalrealisatie. Het team van House Your Brands staat klaar om u te helpen uw wensen te visualiseren en vervolgens te realiseren. Indien gewenst met ondersteuning van onze partner in standbouw. 

Herinrichting

Zijn de producten on point maar is de uitstraling nog niet wat het moet zijn? Dan is het tijd voor een herinrichting van de stand, hierbij zijn categoriseren, organiseren en stylen de sleutelwoorden. Laten we bij House Your Brands daar nou net heel goed in zijn! 

Collectioneren

Is de stand te vol? Is het rommelig en geen geheel? Geen zorgen, het team van House Your Brands duikt in uw collectie en selecteert op basis van jarenlange ervaring de juiste producten die werken voor de Cash & Carry. 

Re - Branding

Is uw product sterk maar ontbreekt het nog aan merkbeleving? Het team van House Your Brands kan u helpen de essentie van uw merk via beeldmateriaal, boodschappen en acties overbrengen op de klanten. 

 

Visual merchandising cursus

In deze training draait het om het stimuleren van verkoop door Visual Merchandising, het creëren van een overzichtelijk winkelbeeld en winkelbeleving.

(Product) Fotografie

Content nodig voor de ontwikkeling van uw sociale media, een catalogus, folder of website? Het team van House Your Brands kan ervoor zorgen dat uw product in het middelpunt van de belangstelling staat door middel van inspirerende beelden. 

alles wat aandacht krijgt groeit.

Koffie?

Wil jij ook jouw rendement verhogen & ontzorgd worden?  Neem contact op en maak gebruik van onze services! 

 

Service

Visual Merchandising

Dagelijks onderhoud

Verkopend vullen

Volledige ontzorging

Contact

Info@houseyourbrands.com

+31 20 244 1934

Randweg 155 1st Floor, Uithoorn